Családi borászatunk története 2014-ben, néhány hektár szőlővel kezdődött. Modern pincénkben azóta két balatonfüredi, egy tihanyi és egy balatonszőlősi dűlőből, összesen 17 hektárról készítünk borokat, szigorúan organikusan, fenntartható gazdálkozást folytatva. A Balatonfüred-Csopaki borvidék legfontosabb fajtája, az olaszrizling mellett szürkebarát, merlot, kékfrankos és zweigelt adják fajtaboraink és házasításaink alapját, de folyamatosan kísérletezünk, tanulunk és frissítjük ültetvényeinket, hogy a termőhely és a fajták karakterén túl azt is megmutathassuk borainkkal, amit a környezetünkről és a világról gondolunk. Nincs mögöttünk több évtizednyi tapasztalat vagy bortermelő generációk, van viszont egy lelkes és kitartó szakmai csapat, akikkel napról napra jobban megismerjük az ültetvényeinkben rejlő lehetőségeket.
Zseniális borok!;)