Kerékpáros szervizoszlopok újratöltve a Balaton körül

29 kerékpáros szervizoszlopot újítottunk fel a BalatonBike365 projekt keretében, így a 2024-es szezon végén maradéktalanul elvégezhetők a kisebb javítások a túrázók számára a Balaton-környéki túraútvonalakon.

A szervizoszlopokon található szerszámokat igyekszünk folyamatosan karbantartani, illetve pótolni, idén nyáron azonban átfogó felújítás történt. A türkízzöld oszlopokat újrafestettük, illetve egy lényeges fejlesztésen is átestek. Az egyik kritikus pont eddig a legtöbb bringás által használt pumpa volt, ami más típusra lett cserélve.

IMG_3983.jpg

 

Az általában a kerékpáros pihenők mellett rendszeresített oszlopok így megújulva várják a BalatonBike365 útvonalain túrázókat. A pumpán kívül egy állvány segíti a szerelést, és az alapvető szerszámok, kulcsok, gumileszedők is megtalálhatók rajta. Hogy hol találhatók pontosan, IDE KATTINTVA található bővebb információ.

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár